El menú de migdia, de dimarts a divendres, consta de 3 entrants a escollir, 7 primers i 7 segons a escollir, i postres.
Entrants:
Sopa
Gazpatxo
Amanida verda
Crema de verdures
Primers a escollir:
Amanida d’escalivada i sardines
Arròs saltejat amb verdures
Puré de patata amb guatlles amb escabetx
Crema de carbassa amb formatge de cabra
Torrades amb brandada de bacallà
Ous farcits de tonyina
Fideus cassola
Pasta
Segons a escollir:
Conill amb samfaina
Botifarra
Peix fregit
Peix planxa
Llonzes de porc
Blanqueta de gall d’indi confitada amb herbes
Bacallà amb samfaina
Sèpia amb pèsols
Galta de porc cuita al forn de llenya
Pollastre al forn
Carn arrebossada
Postres:
Pastis de nata casolà
Lioneses casolanes
Maduixetes amb nata o gerds amb nata
Crema catalana
Mousse de gerds, o de xocolata
Granissat de pinya amb iogurt
Granissat de mojito amb maduixetes
Copa de xocolata i nata
Copa de caputxino
Copa de torró
Sorbet de llimona, gerds, menta, maduixa, pruna
Pa, vi i aigua
Preu: 15 euros (IVA inclòs).